Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο 20χρονος Σπούρος Τζαβίδας!
Ελλάδα

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο 20χρονος Σπούρος Τζαβίδας!

Την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 20 ετών ανακοίνωσε ο Σπύρος Τζαβίδας!
Ο νεαρός αναγκάστηκε, ουσιαστικά, να κρεμάσει τα παπούτσια του, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, το οποίο ανακάλυψε το 2020. Όπως λέει στην ανάρτησή του στο Instagram, με την οποία γνωστοποίησε την απόσυρσή του, «είναι ένα θέμα υγείας, το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά».
Ο Τζαβίδας, να σημειωθεί, θα εργάζεται πλέον ως scout σε μανατζερικό γραφείο, το οποίο τον εκπροσωπούσε και ως ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε, ήταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα του Παναθηναϊκού. Βρισκόταν στην ακαδημία των «πρασίνων» από τα 12 του, ενώ έγινε επαγγελματίας στις 27 Αυγούστου του 2019, επί ημερών Νταμπίζα και Δώνη.
Η ανάρτηση του: Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστής.|
Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω τον @fcpanathinaikos και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκόυ κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη,την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλαθλους,το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!
Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο,ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..
|Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι,έτοιμος και δυνατος για νεες περιπέτειες.
Ευχαριστώ για όλα!!!

Related posts