Με υπομονή και επιμονή συνεχίζεται ο χειμερινός προγραμματισμός στην Ανόρθωση με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του να προσπαθούν να εντοπίσουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή που θα έρθει στην Κύπρο για την «Κυρία».
Η περίπτωση του Μάρκους Ροντέν φαινόταν ιδανική, όμως εδώ και μέρες έχει μπει στο συρτάρι. Το να βρεις έναν ποδοσφαιριστή τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο έτοιμο να έρθει στην Κύπρο από πλευράς φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας, αλλά και στα «θέλω» της εκάστοτε ομάδας και τους προπονητή, μόνο εύκολο δεν είναι. Και μέχρι στιγμής, πέραν των βολιδοσκοπήσεων που γίνονται στην Ανόρθωση, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι περισσότερο.
Σιγά σιγά πάντως, στην βαρωσιώτικη ομάδα έχουν αρχίσει να σκέφτονται και το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ. Ήδη, κάποιοι που ξεπέρασαν την περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό, έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να μπουν και οι υπόλοιποι στις προπονήσεις.
Έτσι, εάν όλα κυλήσουν ομαλά από αγωνιστικής κατάστασης, ο γεωργιανός προπονητής δεν θα έχει καμία απουσία για το ντέρμπι, ενώ σαφώς και θα περιμένουμε αλλαγές στην 11άδα με τον Νοβότνι να προβάρει φανέλα βασικού.

Κύπρος Εγγλέζος