Η Ομόνοια πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και σχολιάστηκε στο πρώτο επεισόδιο του «Παίζουμε Balla» από τα μέλη της συντακτικής ομάδας της ιστοσελίδας μας. Εκτενής αναφορά και στη συνέχεια των «πρασίνων» στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν με αξιώσειςστη μάχη του τίτλου.
Ανδρέας Βεντούρης: «Μου άρεσε πάρα πολύ η Ομόνοια. Οι δύο οι μικροί αλλά και ο Λοΐζου. Οι Ασημένος και Χαραλάμπους κάλυψαν το κενό και δικαίως είναι τα φώτα πάνω τους. Ήταν εντυπωσιακοί. «Έφαγαν» το γήπεδο».
Μιχάλης Παπαγεωργίου: «Είτε είσαι με την Ομόνοια είτε με άλλη ομάδα, ακόμα και να μην συμπαθείς την Ομόνοια δεν μπορείς να μην την συμπαθήσεις. Έπαιξε με εφτά κύπριους παίκτες. Νικόλας Παναγιώτου στην άμυνα. Οι δύο στο κέντρο, Λοΐζου, Τζιωνής, Κακουλλής, ο Κακουλλής που έπιασε το πέναλτι. Η άποψή μου είναι πως ήταν μία κομβική νίκη για την Ομόνοια. Θα την βοηθήσει αρκετά. Εγώ έλεγα ότι έχει αρκετές πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή πήγα να αλλάξω την άποψή μου όταν έχασε από τη Δόξα, όμως επιμένω ότι θα το διεκδικήσει. Εκτός από τους μικρούς, κρατάμε όμως και την αξία αυτών που θα έρθουν». 
Κύπρος Εγγλέζος: «Έχει δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και έπειτα. Πρέπει να καταφέρει με τους παίκτες που έρχονται πίσω και με αυτούς που έχει να καλύψει το έδαφος που έχασε μέχρι στιγμής για να μπει στην μάχη του τίτλου».