Η δύναμη του κόσμου και η δύναμη του ποδοσφαίρου. Ένα τραγούδι ραπ που έγινε μόνο και μόνο για πλάκα, για πικάρισμα κατά της Τότεναμ, καταφέρνει αυτή τη στιγμή να δώσει ελπίδα ζωής στην μικρούλα Άιλα Κέιτον!
Ο Guvna B, τραγούδησε πριν από λίγες μέρες για την αγαπημένη του Γουέστ Χαμ, στο στούντιο του SkySports, έχοντας ετοιμάσει στιχάκια και ρίμες για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες.
Στόχος του ήταν να πικάρει την Τότεναμ με αυτό τον τρόπο, όμως, αυτό που συνέβη, δεν θα μπορούσε να το περιμένει κανείς.
Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε παντού και διαδόθηκε μέσω των social media, έφτασε στην κορυφή των iTunes, μέτρησε εκατοντάδες χιλιάδες views και ο Guvna B το ετοίμασε στο στούντιο, το έκανε επίσημο και όλα τα έσοδα από τα downloads θα διατεθούν για την μικρούλα Άιλα.
Η 6χρονη οπαδός των «σφυριών» πρόσφατα είχε δει το όνομά της στην αποστολή της ομάδας για ματς απέναντι στην Σαουθάμπτον, έχοντας παλαιότερα μπει και στο γήπεδο στην αγκαλιά του Μαρκ Νομπλ.
Η μικρούλα δίνει μάχη απέναντι σε σπάνια μορφή καρκίνου και να που από κάτι τόσο απλό, πρόχειρο και δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια, η ανθρωπότητα δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στο πλευρό αυτού που έχει ανάγκη.