Μπορεί η Άρσεναλ να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αποκλειστεί από το FA Cup και με δύο θεσμούς να διαχειριστεί για το υπόλοιπο της σεζόν, όμως το βάθος στο ρόστερ δεν φαντάζει ικανοποιητικό για τον Μικέλ Αρτέτα και τους συνεργάτες του.
Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό και στο «Σίτι Γκράουντ» με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Μικέλ Αρτέτα σκέφτεται ακόμη πιο σοβαρά την άμεση προσθήκη ενός box to box μέσου, που θα πλαισιώσει τους Έντεγκααρντ και Σμιθ Ρόου σε έναν παρόμοιο ρόλο.
Το όνομα του Άαρον Ράμσεϊ λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνεται στην λίστα. Ο Ουαλός αποχωρεί από τη Γιουβέντους, καθυστερεί την συμφωνία του με τη Νιούκαστλ, η οποία δεδομένα θέλει να τον φέρει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και φαίνεται πως αναμένει κάποια κίνηση από την Άρσεναλ.
Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν, δεν μοιάζει… απίθανο. Το αντίθετο μάλιστα. Και αν τα τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τηλεφώνημα του ποδοσφαιριστή στον Αρτέτα για μία νέα συνεργασία, ίσως τώρα τα δεδομένα να έχουν αντιστραφεί.
Αμφότερες πλευρές χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Ένα ενενηντάλεπτο κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, φρόντισε απλώς να το επιβεβαιώσει!