Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά όχι φυσικά απ’ το αποτέλεσμα, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λούκας Αλκαράθ…
«Είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω κορωνοϊού. Χάσαμε και τον Σαρφό μέσα στο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Η Ομόνοια είχε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά σκόραρε είχε μόνο μια ευκαιρία για γκολ. Δεν ξέρω αν ήταν καθαρό ή όχι το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τέσσερεις αλλαγές για να γίνουμε πιο επιθετικοί, αλλάξαμε και σύστημα, ανεβάσαμε την απόδοσή μας όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ για να πάρουμε την ισοπαλία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το κυπριακό ποδόσφαιρο μεγαλώνει, βελτιώνεται. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
Για το στόχο του Ολυμπιακού, κατέληξε: Προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε. Για να γίνει αυτό χρειάζεσαι δύο πράγματα. Χρόνο και παίκτες. Είχαμε δέκα μέρες, όχι πολύς χρόνος αλλά αρκετός. Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες διαθέσιμους για να δουλέψουμε. Ελπίζω να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας και να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ειδικότερα να παίρνουμε αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω αυτή την ομάδα να αναπτυχθεί και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο».