Το αλλάζει εντελώς ο Σάββας Παντελίδης στην ΑΕΛ και θέλει να την κάνει όσο πιο επιθετική γίνεται. Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν θα μείνει στην απόκτηση των Μπαλντέ και Μαρόσα στην επίθεση αλλά θα πάει και για άλλο επιθετικό κορυφής.
Ο κύριος Παντελίδης θέλει να αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας και να μπορέσει η ΑΕΛ να βρίσκει το γκολ πιο εύκολα. Πληροφορίες θέλουν την ομάδα να έχει ήδη εντοπίσει 2-3 καλές περιπτώσεις επιθετικών κορυφής και να είναι σε επαφή μαζί τους. Στην ΑΕΛ θέλουν να τελειώνουν με τις κινήσεις του Ιανουαρίου και να μπορέσει ο προπονητής να έχει χρόνο για να δουλέψει.
Ο διαφαινόμενος ερχομός ενός ακόμα επιθετικού και η παρουσία στο ρόστερ της ομάδας των Τσέποβιτς, Μαΐντεβατς και Μαρόσα πιθανόν να φέρει και αλλαγή στο πώς θα αγωνίζεται η ομάδα από εδώ και μπρος. Το να έχεις τέσσερις επιθετικούς κορυφής, (σ.σ. ο Μαρόσα παίζει και σαν δεύτερος επιθετικός) σίγουρα θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τους αξιοποιείς όλους.
Ο Σάββας Παντελίδης έχει κατά νου το πώς θα το κάνει όπως φαίνεται αφού ήταν ξεκάθαρος για τις θέσεις που ήθελε να ενισχυθεί η ομάδα του. Στα αγωνιστικά ενόψει Ανόρθωσης όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, όπως και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Αριστείδου Μιχαήλ