Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας έκανε ο προπονητής της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.
Η αρχική τοποθέτηση για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι εύκολο, όταν παίζεις εκτός έδρας με την Πάφος FC. Είχαμε μερικές αλλαγές στην ομάδα, αλλά πρέπει να πω ότι το παιχνίδι μας ήταν πολύ καλό και κανονικά με τις φάσεις που βρήκαμε, έπρεπε να νικήσουμε. Το ότι βάλαμε γκολ στο τέλος ήταν σημαντικό αν και θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη».
Για το ότι η ομάδα δεν ήταν αποτελεσματική κόντρα στην Πάφος FC: «Έχει να κάνει με την εξάσκηση. Τώρα βρίσκουμε ευκαιρίες, είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε γκολ, άρα απλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και τη βελτίωση στο τελείωμα των φάσεων. Επίσης στην τελική πάσα για να μπορούμε να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό είναι κομμάτι της βελτίωσης και της ανάπτυξης. Έχουμε μερικά νεαρά παιδιά που τα πάνε πολύ καλά και απλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνονται».
Για το ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή: «Προετοιμαζόμαστε με τον κανονικό τρόπο. Δεν ξέρουμε πως θα παραταχθούν. Έτσι και αλλιώς, ΄πολλές ομάδες αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού, όταν μας αντιμετωπίζουν και το έχουμε συνηθίσει. Το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς με την προετοιμασία μας».
Για τον Κίκο που έπαιξε ως δεξί μπακ: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Οι καλοί ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να παίξει στη θέση του δεξιού μπακ. Δεν ανησυχούσα. Μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι έχει καλή επαφή με την μπάλα και πολύ καλό αριστερό πόδι».

Δείτε το βίντεο: