Ο Άρης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοση του και να βρίσκεται στα (πολύ) ψηλά της βαθμολογίας. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει περάσει πλέον στην δεύτερη θέση με την συμπλήρωση της 16ης αγωνιστικής και βλέπει την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει χρίσει μια σημαντική διαφορά από τις πιο κάτω ομάδες που πιθανόν να του φανεί χρήσιμη στην συνέχεια ενόψει της μάχης της Ευρώπης. Οι πράσινοι της Λεμεσού δικαιούνται να ονειρεύονται από Ευρώπη μέχρι και τίτλο! Κανείς δεν μπορεί να τους απαγορέψει και πώς να το κάνει όταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Άρης παίρνει νίκες και συνεχίζει να πείθει με την απόδοση του.

Το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος κάτι που έχει βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα να πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Σε επτά από τα 15 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί η ομάδα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της έχοντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα παιχνίδια αυτά. Η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει και τα πολλά προβλήματα που είχε η ομάδα, αφού οι απουσίες ήταν διψήφιες σε αριθμό.

Χθες έκαναν ντεμπούτο δύο ποδοσφαιριστές οι Μπρόρσον, που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα, και ο Αντώνης Ελευθερίου. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έδειξε με την μια ότι ξέρει πολύ καλά την θέση και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προσαρμοστεί στα δεδομένα του παιχνιδιού. Από την άλλη ο 28χρόνος Ελευθερίου είχε την ασσίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του, ένας ποδοσφαιριστής που πέρσι φάνηκε άτυχος αφού έμεινε εκτός με χιαστούς. Ο Ελευθερίου ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, έχοντας κάνει ντεμπούτο στις 14/5/2011 στο παιχνίδι ΑΕΛ-ΕΝΠ 1-1. Με τον Άρη μετρούσε συμμετοχές σε επίπεδο β κατηγορίας μέχρι τώρα και χθες έκανε και αυτός το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Αριστείδου Μιχαήλ