Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, συν οι πολλές απουσίες που προκύπτουν στην Ομόνοια για διάφορους λόγους (βλ. τραυματισμοί, κορωνοϊός, Κόπα Άφρικα) φαίνεται ότι έχουν… θορυβήσει πάρα πολύ όλους στο πράσινο στρατόπεδο. Για τον λόγο αυτό και σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι ποιοτικές επιλογές του προπονητή και να καλυφθούν κάποια κενά και αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, ειδικά στη μεσαία και επιθετική γραμμή, έχουν εντατικοποιηθεί οι διεργασίες της επιτροπής προγραμματισμού για προσθήκες στο ρόστερ.
Πέραν από τον Ασάντε ο οποίος έχει επανεγγραφεί και πήρε την θέση του Ντούρις που αποχώρησε, αναμένεται να εξαντλήσουν όλες τις κινήσεις που δικαιούνται να κάνουν στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Να εντάξουν δηλαδή ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, αν βρουν τους… κατάλληλους.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα οποία έχουν διαφοροποιηθεί αρκετές φορές, αφού σε μια μεταγραφική περίοδο, μπορεί να προκύψουν αλλαγές και ανατροπές, η Ομόνοια θα προχωρήσει με δυο μέσους (ένα εξαρο-οκτάρι κι ένα δεκάρι) και με ένα επιθετικό. Φτάνει να βρει αυτούς που χρειάζεται και με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί. Κάπως πιο προχωρημένη φαίνεται να είναι η περίπτωση του επιθετικού μέσου και σύντομα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις.
Παράλληλα θα πρέπει να προκύψουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει, εφόσον έρθουν πρώτα τα νέα αποκτήματα…