Όταν είχε ξανά την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή σκόνταψε πάνω στην ΠΑΕΕΚ ο Άρης και τότε όλοι έλεγαν ότι η ομάδα του Λιάσου έχει… υψοφοβία.
Αυτή την φορά η ομάδα τους διέψευσε όλους καταφέρνοντας να νικήσει ένα δύσκολο παιχνίδι και για ένα περίπου δίωρο ήταν μόνη στην κορυφή.
Βέβαια και μετά το πέρας του διώρου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που μόνο έτσι δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται πλέον, είναι στην δεύτερη θέση και ουσιαστικά ήταν μαζί με την ΑΕΚ ήταν κερδισμένες της αγωνιστικής.
Οι δηλώσεις του Μπρόρσον μετά το τέλους αγώνα ότι θέλουν τίτλους και Ευρώπη τα λέει όλα. Ο Σουηδός μερικές μέρες είναι στην Κύπρο, θα του μετέφεραν τους στόχους και αυτός τους… αποκάλυψε δημόσια. Πλέον δεν μπορούν να «κρυφτούν». Πέρασαν 16 αγωνιστικές και η ομάδα βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή.
Και το σημαντικό είναι ότι δείχνει ικανή και με ρόστερ για να αντέξει εκεί μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας. Και αν είναι εκεί με το πέρας 22 αγωνιστικών και Ευρώπη μπορεί να βγει τίτλο μπορεί να διεκδικήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/01/08/aris-2-1-ethnikos-protos-kai-kalyteros-fotos-vinteo/