Ο στόχος του Απόλλωνα ήταν το διπλό στην «Αρένα» αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος μετά την ήττα από την ΑΕΚ η οποία σαφέστατα και δεν μπορεί να είναι εκτός προγράμματος.
Δεν χάθηκε ο κόσμος καθώς ο Απόλλωνας πήγε στην Λάρνακα με σοβαρές απουσίες, χωρίς επιλογές από τον πάγκο για να αλλάξει πράγματα ο κόουτς (κάποιοι ήταν απλά στον πάγκο χωρίς να ήταν έτοιμοι), με ποδοσφαιριστές ανέτοιμους στο αρχικό σχήμα και παρόλα αυτά διεκδίκησε με ίσες πιθανότητες το παιχνίδι.
Παρά την ήττα έδειξε και ο προπονητής για άλλη μια φορά τις ικανότητες του. Κατέβασε μια ομάδα με περιορισμένες επιλογές, πολύ σωστά στο γήπεδο, με σωστή τακτική και «χτύπησε» ένα παιχνίδια το οποίο για κάποιους ίσως να ήταν εκ προοιμίου χαμένο με βάση τα προβλήματα με τα οποία οι «γαλάζιοι» πήγαν στην «Αρένα»
Αυτά πρέπει να κρατήσει ο Απόλλωνας από την παρουσία του στην «Αρένα» χωρίς να σημαίνει ότι δεν έγιναν λάθη τα οποία θα πρέπει να δουλευτούν για να μην επαναληφθούν.
Πλέον ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια και αυτή την φορά μπαίνει και το «πρέπει» στην μέση καθώς ήδη η ομάδα μετρά τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη και άλλη μια συνεχόμενη δεν την παίρνει.
Όπως είπε και ο Τσόρνιγκερ, μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ, η ομάδα θα έχει μια εβδομάδα μπροστά της για να προετοιμαστεί. Και μέχρι τότε αναμένεται ότι θα έχει και ο Τσόρνιγκερ περισσότερες επιλογές στην διάθεση του.

Χρίστος Χρίστου