Σημαντική νίκη στο ντέρμπι επί της Αλκής πανηγύρισε η Καρμιώτισσα και βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και τους δύο πρωτοπόρους Ακρίτα και ΕΝΠ.
Μετά την σημαντική νίκη ο προπονητής της ομάδας των Πολεμιδιών μίλησε στην κάμερα της
Cablenet και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
Για το παιχνίδι και τη νίκη επί της Αλκής:
«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά από τον κορωνοϊό από τις 27 Δεκεμβρίου που επιστρέψαμε. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο 2022 αφού αναβλήθηκε το προηγούμενο και γι’ αυτό η Αλκή πατούσε καλύτερα, αλλά οι παίκτες μας έκαναν υπέρβαση. Πολλά μπράβο και την αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτούς που είναι σε καραντίνα. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι θα παίξουμε και γι’ αυτούς».
Για τον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού: «Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε όπως σε προηγούμενα παιχνίδια γιατί είχαμε πολλούς εκτός, είχαμε μέχρι χθες παίκτες με κορωνοϊό, χωρίς προπονήσεις, χωρίς ρυθμό αφού ήταν το πρώτο ματς μέχρι το 2022 και αναγκαστικά φυλάξαμε δυνάμεις. Μπορούσαμε και για περισσότερα γκολ».
Για την ενίσχυση: «Δεν θα φύγει κάποιος. Υπάρχει άλλη μια κενή θέση επαγγελματία και θα δούμε πως θα την καλύψουμε και ίσως πάμε και για έναν ερασιτέχνη».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης τον Ονήσιλλο: «Θα προσαρμοστούμε στις ανάγκες τους ματς και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα».