Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Άντρος Γιατρού, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το παιχνίδι με την Πάφος FC, παραθέτοντας τη δική του άποψη για τα τελευταία αποτελέσματα των «πρασίνων», τη συνέχεια και την ενίσχυση. Ξεχωριστή αναφορά σε Κίκο, Λοΐζου, Τζιωνή και… Ατιέμγουεν.

«Η ομάδα έδειξε ότι προσπάθησε. Μπορούσε να ισοφαρίσει πιο νωρίς το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχε. Ήρθε όμως το γκολ του Γκόμεθ στο τέλος για να πάρει την ισοπαλία. Σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC δεν είναι αυτά που ήθελε η Ομόνοια όμως δεν μπορεί κανείς να την ξεγράψει. Συνεχίζω να πιστεύω ότι μπορεί για τον τίτλο. Έχει το υλικό και την ομάδα για να τα καταφέρει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κακά τα ψέματα παρατηρούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο εύκολο γκολ. Μία καλή μεταγραφή, ποιοτική, στη θέση του επιθετικού, θα αλλάξει τα δεδομένα και η Ομόνοια θα είναι εκεί. Είναι το σοβαρότερο πρόβλημα της Ομόνοιας αυτό. Φάσεις γίνονται όμως λείπει το εύκολο γκολ. Μεσοαμυντικά είναι αρκετά καλή ομάδα. Θέλουμε προσθήκες όμως και επαναλαμβάνω για τη θέση του σέντερ φορ, είναι αυτό που πονεί περισσότερο».

Για τη συνέχεια και τα ματς με Ολυμπιακό και Απόλλωνα: «Η Ομόνοια είναι Ομόνοια, είναι καταδικασμένη να παίζει για τη νίκη. Σίγουρα με δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια θεωρώ ότι θα μπει ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος και θα είναι από τους διεκδικητές. Απομακρύνθηκε λίγο από την κορυφή, άλλωστε κάθε απώλεια σε φέρνει πιο μακριά όμως πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί. Και χθες η ομάδα και ο Μπεργκ είχε να αντιμετωπίσει και σοβαρές απουσίες. Έλειπε και ο Τζιωνής που είναι από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος στα τελευταία παιχνίδια».

Για τον Λοΐζου και τον Τσέποβιτς: «Έκανε κάποιες ενέργειες χθες οι οποίες δείχνουν την κλάση του. Είναι μεγάλη κλάση ποδοσφαιριστή. Χρειάζεται καλές εμφανίσεις, είχε ενέργεια και διάθεση στο παιχνίδι του. Όπως είπα και πριν το θέμα είναι στον επιθετικό. Ο Τσέποβιτς αν και έλειπε χθες, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε φέτος μετά και την περσινή χρονιά όπου έβαλε τα γκολ που έπρεπε. Περιμέναμε φέτος να μας κάνει τη διαφορά αλλά, έστω κι αν είναι καλός, δεν του βγαίνει».

Για την χθεσινή παρουσία του Κίκο: «Ο Κίκο είναι ένας παίκτης που θα δώσει λύσεις. Χθες έπαιξε σε μία νέα θέση και αυτό που είδαμε είναι πως ο Μπεργκ ήθελε να προστατεύσει τον Ψάλτη και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν τον έβαλε να αγωνιστεί. Γενικότερα όμως ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές επιλογές, όμως ο Κίκο έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Μπεργκ. Αρχικά δεν είχε καλά πατήματα και ήταν λογικό. Ήταν δύσκολο να παίξει δεξί μπακ όμως ανταποκρίθηκε και είχε την ασίστ στο τέλος».

Για τον Ατιέμγουεν: «Λέω ότι ψάχνει επιθετικό η Ομόνοια. ΄Και χθες κινήθηκε στην μετριότητα. Αν φύγει λογικά ο Ατιέμγουεν, θα πρέπει να κινηθεί για φορ η Ομόνοια. Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Μπεργκ από την παρουσία του και αυτό φάνηκε καθώς ήταν η μοναδική αλλαγή που έκανε».

Κύπρος Εγγλέζος