Το δημοσίευμα από το Μαρόκο αναφορικά με το μέλλον του Γιουσέφ Ελ Αραμπί σήκωσε συζήτηση, με τα δεδομένα για τον επιθετικό του Ολυμπιακού πάντως να είναι αρκετά συγκεκριμένα.
Όπως αναφέρει το «Φως», υπάρχει όντως διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, με τον 35χρονο φορ να θέλει να παραμείνουν οι ετήσιες απολαβές του στα δύο εκατομμύρια ευρώ, όπως τώρα.
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει αναφορικά με τη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» του προσφέρουν το κλειστό διετές που ζητά, με τον ατζέντη του να μην έχει κάνει άλλες συζητήσεις με τον σύλλογο μετά τον Δεκέμβριο.
Τον ρόλο της πάντως ενδέχεται να παίξει η οικογένεια του γκολτζή των πρωταθλητών. Το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή είναι υπέρ της παραμονής στην Ελλάδα, ειδικά εφόσον έχουν προσαρμοστεί και τα παιδιά του ζευγαριού.
Αναμένεται λοιπόν η νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Μαροκινό πάντως να παρουσιάζεται ως ήρεμος αναφορικά με την κατάσταση και να μην δείχνει διατεθειμένος, για την ώρα, να μιλήσει με άλλη ομάδα, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από συλλόγους της Μέσης Ανατολής.