Η Γουλβς πήρε τεράστια νίκη για πρώτη φορά μετά από το 1980 στο Ολντ Τράφορντ επικρατώντας με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση σε ολόκληρη την αναμέτρηση.
Ειδικότερα, στο πρώτο ημίχρονο, οι «λύκοι» κατάφεραν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Ντάνιελ Ποντένσε που έβαλε δύσκολα στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» ωστόσο δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τις φάσεις για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν από τον άξονα της ομάδας του Μπρούνο Λάζε και το πορτογαλικό δίδυμο των Ρούμπεν Νέβες και Ζοάο Μουτίνιο. Οι δύο Πορτογάλοι χαφ έλεγξαν τον χώρο της μεσαίας γραμμής και ήταν οι βασικοί παράγοντες που η Γουλβς κατάφερε να διατηρήσει την μπάλα στην κατοχή της και να γίνει απειλητικοί για την εστία του Ντε Χέα.
Νίκησαν κατά κράτος το δίδυμο Μάτιτς-ΜακΤόμινεϊ που βρέθηκαν σε κάκιστη μέρα και εξέθεσαν για ακόμη μία φορά τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων» που στην χθεσινή αναμέτρηση έμοιαζε να μην λειτουργεί σωστά.
Οι Νέβες και Μουτίνιο είναι αυτό ακριβώς που έψαχνε η Γιουνάιτεντ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι για να ενισχύσει τον άξονά της. Δύο μέσους που μπορούν να σταματήσουν τις προσπάθειες των αντιπάλων τους πριν φτάσουν στην περιοχή της ενώ ταυτόχρονα θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στο επιθετικό τρίτο με πάσες-κλειδιά που θα μπορούσαν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα.
Το δίδυμο των «λύκων» τιμώρησε την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ εντός αγωνιστικού χώρου, με τον Μουτίνιο μάλιστα να είναι ο παίκτης που σκοράρει για ακόμη μία φορά στο Ολντ Τράφορντ ενώ παράλληλα εξέθεσε την απόφαση του συλλόγου να μην ενισχυθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής στην περασμένη μεταγραφική περίοδο.