Μία ημέρα προθεσμία για να αλλάξει χέρια έχει η Σαλερνιτάνα και αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα αποβληθεί από τη Serie A.
Μια ανάσα από την αποβολή της από τη Serie A βρίσκεται η Σαλερνιτάνα! Συγκεκριμένα, κάτι περισσότερο από 24 ώρες απομένουν για την ομάδα ώστε να βρει έναν πιθανό νέο αγοραστή και να αλλάξει χέρια, ώστε να γλιτώσει ο ιταλικός σύλλογος τις συνέπειες.
Η ομάδα ανήκει στον Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος κατέχει τις μετοχές και της Λάτσιο. Κάτι που προφανώς είναι παράνομο και για λόγους (αθέμιτου) ανταγωνισμού δεν επιτρέπεται. Οι προτάσεις αρχικά φάνηκαν πως ήταν αρκετές, αλλά καμία δεν προχώρησε περισσότερο από ορισμένες συζητήσεις που έλαβαν χώρα και έχουν οδηγήσει σε… ναυάγιο.
Κάπως έτσι, η αποβολή της Σαλερνιτάνα από την Serie A ολοένα και μοιάζει πιο κοντά και φαίνεται πως η ομάδα θα σωθεί από τα… δόντια της ιταλικής ομοσπονδίας μόνο με ένα μικρό «θαύμα».
Υπενθυμίζεται πως οι υπόλοιπες 19 ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος είχαν αναφέρει πως δεν έχουν πρόβλημα να συνεχίσει να αγωνίζεται η Σαλερνιτάνα στην πρώτη κατηγορία, ακόμη και αν δεν αλλάξει χέρια μετά την 1η Ιανουαρίου αλλά η ομοσπονδία δεν το δέχτηκε.
*Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Σαλερνιτάνα, αγωνίζεται ο Κύπριος διεθνής Γρηγόρης Κάστανος.