Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα, η οποία απέκτησε ήδη τον Φεράν Τόρες και ετοιμάζεται να κάνει την επόμενη κίνησή της τον Ιανουάριο. Στη λίστα του Τσάβι βρίσκεται ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος στη Γιουβέντους.
Ο Ισπανός φορ μετακόμισε στο Τορίνο τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Ατλέτικο, με τον δανεισμό του να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής AS, ο 29χρονος δεν θέλει να συνεχίσει στους μπιανκονέρι. Μάλιστα, ο κόουτς των “μπλαουγκράνα” έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του, όπως και με τον ατζέντη του, Χουάνμα Λόπες.
Συγκεκριμένα, ο Τσάβι τηλεφώνησε ο ίδιος προσωπικά στον Μοράτα για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάστασή του. Ο παίκτης παραδέχτηκε ότι δεν νιώθει άνετα στη Γιουβέντους, καθώς και ότι θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα με “κλειστά μάτια”, ενώ από τη μεριά του ο Καταλανός σύμφωνα με το δημοσίευμα, του εξήγησε ότι δεν πρόκειται για έναν εξάμηνο δανεισμό, αλλά ότι ο σύλλογος σκοπεύει να τον κρατήσει.
Τη φετινή σεζόν ο Μοράτα έχει καταγράψει 28 συμμετοχές με τη Γηραιά Κυρία, πετυχαίνοντας επτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.