H Γιουβέντους πίστεψε στον Άαρον Ράμσεϊ που τον έκανε δικό της τον Ιούλιο του 2019 και το έδειξε έμπρακτα, με τον Ουαλό μέσο να μετακομίζει στην βέκια σινιόρα αφότου έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με 475.000 ευρώ ως εβδομαδιαίες αποδοχές.
Αυτό το γεγονός τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο Βρετανό παίκτη, όμως πάνω στο χορτάρι δεν μπόρεσε να δικαιώσει το πολύ υψηλό κασέ του. Μέχρι στιγμής έχει 70 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, όμως τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε μόνο τρία ματς, με τη συντριπτική πλειονότητα των αγώνων να τον βρίσκει στα… πιτ, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.
Θέλοντας μάλιστα να καταδείξει τη δυσαναλογία μεταξύ των χρημάτων που παίρνει και τα ματς που αγωνίζεται η τορινέζικη εφημερίδα Tuttosport” τον έχει να φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της Πέμπτης (30/12), υποστηρίζοντας πως είναι πιο ακριβός ακόμα και από τον… Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η εφημερίδα αναφέρει πως μέσα στο 2021 ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έπαιξε συνολικά 11.507 λεπτά με την Γιουβέντους πριν πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κοστίζοντας έτσι στην ιταλική ομάδα 7.821 ευρώ ανά λεπτό συμμετοχής, βάσει του συμβολαίου του.
Στον αντίποδα, ο Ράμσεϊ έχει παίξει συνολικά 840 λεπτά τους τελευταίους 12 μήνες και κόστισε στην “βέκια σινιόρα” 8.928 ευρώ για κάθε λεπτό που αγωνίστηκε, βάσει συμβολαίου του, με τον Ουαλό να έχει μάλιστα σχεδόν ίδιο χρόνο συμμετοχής μέσα στο 2021 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με 778 λεπτά.
Υπενθυμίζεται πως μέσα στον Δεκέμβριο ο μάνατζερ του παίκτη είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες την Γιουβέντους για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αποχώρησής του, με την Νιούκαστλ να είναι μεταξύ των ενδιαφερομένων ομάδων αλλά είναι άγνωστο αν είναι διατεθειμένη να καλύψει το βασιλικό συμβόλαιό του, που του αποφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.