Ο Ντιέγκο Κόστα βρήκε την ευκαιρία να κλέψει την παράσταση λίγο καιρό αφότου πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας με την Ατλέτικο Μινέιρο, κάνοντας βόλτες στους δρόμους της πατρίδας του πάνω σε ένα τρακτέρ.
Αρκετοί συνάδελφοί του αρέσκονται στο να αγοράζουν ακριβά αμάξια σε βαθμό που να θεωρούνται πλέον συλλέκτες (οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σαμουέλ Ετό είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις), όμως για τον Ντιέγκο Κόστα η χαρά της ζωής είναι να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα και να κυνηγάς το διαφορετικό.
Αυτό το μότο το είχε όταν έπαιζε στην Ευρώπη κάνοντας καριέρα σε Ατλέτικο και Τσέλσι και φυσικά δεν θα μπορούσε να το εγκαταλείψει τώρα που βρίσκεται στην πατρίδα του, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο. Ο 33χρονος φορ πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου και λίγο καιρό μετά θέλησε να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία του.
Αυτό το έκανε μέσω μίας απίστευτης κίνησης, αφού εθεάθη να οδηγεί ένα τεράστιο τρακτέρ στους δρόμους της πόλης, έχοντας μαζί του και τα παιδιά του, με το εν λόγω video να έχει ως αποτέλεσμα να αποθεωθεί απο τους εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

https://twitter.com/i/status/1475822868936146950