Ρεπορτάζ-φωτιά των Γάλλων για την κατρακύλα στην καριέρα του Μήτρογλου!
Εκτενές ρεπορτάζ για την κατρακύλα στην καριέρα του Κώστα Μήτρογλου φιλοξενεί η εφημερίδα της Μασσαλίας, «Le Phoceen» που κάνει λόγο ουσιαστικά για το τέλος της καριέρας του άλλοτε άσου της Μπενφίκα και της Μαρσέιγ.
«Ο Κώστας Μήτρογλου, αφού ήταν για χρόνια στην Μαρσέιγ και κόστισε μια περιουσία στον σύλλογο, συνεχίζει να απογοητεύει τους υποστηρικτές του», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.
«Έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο για τον Άρη Θεσσαλονίκης μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον σύλλογο της Μασσαλίας, όμως ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται και πάλι σε μια αποτυχημένη κατάσταση», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα.
«Έγινε λόγος μάλιστα για αποχώρηση του από τον Άρη τον περασμένο Ιούνιο , μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του και σήμερα η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί, αφού ο ελληνικός σύλλογος είναι αποφασισμένος να τον αποχωριστεί», επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, το οποίο, καταλήγοντας αναφέρει ότι «με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, ο 33χρονος επιθετικός δεν παίζει πλέον καθόλου, αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για φιλικό χωρισμό έχουν σταματήσει. Αυτό είναι που λέμε τέλος της καριέρας…».