Ο Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε πως δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί στην Τσέλσι και το πώς παίζει ο Τούχελ, ενώ ανέφερε πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ίντερ.
Ο Ρομέλου Λουκάκου αποχώρησε ΑΓΓτο καλοκαίρι από την Ίντερ, επιστρέφοντας στην Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι ξόδεψαν το ποσό ρεκόρ των 115 εκατ. ευρώ στην ιστορία τους, με τον Βέλγο φορ να κατέχει την ακριβότερη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού.
Παρόλα αυτά, ο θηριώδης επιθετικός φαίνεται πως δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στην Τσέλσι, αφού όπως ανέφερε σε συνέντευξή του δεν είναι χαρούμενος με τον τρόπο που παίζει ο Τούχελ. Παράλληλα, έκανε γνωστό πως κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ, αλλά και πως αγαπά την Ιταλία.
«Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Όπως έχω ξαναπεί, η Ίντερ είναι στην καρδιά μου, θα επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ίντερ, το ελπίζω δηλαδή. Είμαι ερωτευμένος με την Ιταλία, αλλά αυτή είναι η σωστή στιγμή να μιλήσω και να πω στον κόσμο τι πραγματικά συνέβη.
Νομίζω ότι όσα συνέβησαν το καλοκαίρι δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνουν. Το πώς έφυγε από την Ίντερ, το πώς έφυγα από τον σύλλογο, πώς αποχαιρέτησα τους οπαδούς, κάτι που με ενοχλεί γιατί δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή τότε. Δεν είμαι άνθρωπος που θα φύγω από κάπου χωρίς να αποχαιρετήσω.
Είμαι καλά ψυχολογικά. Αλλά δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην Τσέλσι. Ο Τούχελ έχει επιλέξει ένα διαφορετικό σύστημα να παίζει, αλλά δεν θα τα παρατήσω, είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση αλλά είμαι επαγγελματίας και δεν θα τα παρατήσω τώρα», ανέφερε.
Φέτος, ο Λουκάκου έχει 7 γκολ σε 17 αγώνες σε πρωτάθλημα και Champions League.