Μεταγραφές ζήτησε ο Κόντε που υποστήριξε πως «η διαφορά είναι πολύ μεγάλη με τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας».
Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται περίπου δύο μήνες στην Τότεναμ. Αξιολόγησε το υπάρχον ρόστερ και κατέστησε σαφές πως οι Λονδρέζοι χρειάζονται μεταγραφές,παεε προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί.
«Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση», είπε χαρακτηριστικά την Πέμπτη (30/12) ο έμπειρος τεχνικός.
«Έπειτα από δύο εβδομάδες είχα πει ότι χρειάζεται να βελτιώσουμε την ποιότητα αυτής της ομάδας και σίγουρα πρέπει να το κάνουμε. Ήμουν σίγουρος γι’ αυτό μετά από 7 με 10 ημέρες και μετά έπρεπε να κάνω μία αξιολόγηση σε ποιους μπορώ να βασιστώ και σε ποιους όχι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη με τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε και να βελτιώσουμε την ομάδα μας. Μετά την αξιολόγηση που έκανα με τους συνεργάτες μου η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη από πριν. Θα έχω μια συνάντηση με τον σύλλογο για να πω τη γνώμη μου για την ομάδα και τη γνώμη μου για την κατάστασή μας».
Ο Κόντε τόνισε επίσης ότι ο Γάλλος τερματοφύλακας κι αρχηγός της ομάδας, Ούγκο Γιορίς θα προσπαθήσει να βρει μια λύση με τον σύλλογο για να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν.
«Ο Ούγκο είναι παίκτης της Τότεναμ, είναι ο αρχηγός μας. Πιστεύω ότι θέλει να μείνει στην ομάδα του, αγαπά τον σύλλογο», επισήμανε.