Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε η εταιρεία Magico Sports που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές. Σε συνεργασία με το ίδρυμα «Ένα Όνειρο μια Ευχή», τέσσερεις ποδοσφαιριστές που την αντιπροσωπεύουν κι ο λόγος για τους Μαλεκκίδη, Πολυκάρπου, Σιαθά και Νεοφύτου, επισκέφτηκαν τον 11χρονο φίλο της Ανόρθωσης Αντώνη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και του πρόσφεραν δώρα και κυρίως χαμόγελο.

«Είναι αυτές τις στιγμές που επιδιώκουμε… Εκείνες τις στιγμές που όλα φαίνονται καλά γιατί η δουλειά μας έχει βοηθήσει κάποιον να είναι ευτυχισμένος.

Η οικογένεια της Magico Sports θα ήθελε να ευχαριστήσει το ίδρυμα «Ένα όνειρο, μια ευχή» που επέτρεψε σε απλούς ανθρώπους όπως εμάς και τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούμε να συμβάλουν στο να κάνουν ένα εξαιρετικό άνθρωπο-παιδί να χαμογελάσει και να εκπληρώσει την Χριστουγεννιάτικη επιθυμία του.

Δεν μπορούμε να εκφράσουμε αρκετά την ευγνωμοσύνη μας στο ίδρυμα και την οικογένεια που άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους και άφησαν εμάς και τους παίκτες μας να συμβάλουμε στην εκπλήρωση της υπόσχεσή στον εαυτό μας, που δεν είναι άλλη από το να παραμένουμε ανθρώπινοι , να παραμένουμε ταπεινοί και να θυμόμαστε πάντα πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε ό,τι έχουμε στη ζωή μας, είτε αυτό είναι άνετος τρόπος ζωής, αγαθά, αγάπη από τους ποδοσφαιρόφιλους ή ακόμα την υγεία μας αλλά και να θυμόμαστε τη σημασία του να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινότητα γύρω μας .

Η Magico Sports σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές που αντιπροσωπεύει, Θεοδόση Σιάθα (ΑΕΚ Λάρνακας), Άντρις Νεοφύτου (Ανόρθωση Αμμοχώστου/ΠΑΕΕΚ), Γιώργο Μαλεκκίδη (Απόλλων Λεμεσού) και Πάρη Πολυκάρπου (ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας) ανέλαβαν την ευθύνη να εκπληρώσουν τις Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες ενός εντεκάχρονου γίγαντα.

Γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και γνήσιος οπαδός της Ανόρθωσης, ο Αντώνης είναι επίσης γνωστός ως αληθινός ήρωας που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής και του προβλήματος υγείας που πέρασε με θάρρος και ελπίδα.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε την περηφάνεια μας που συνεργαζόμαστε και εκπροσωπούμε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ποδοσφαιριστές που έχουν την ταπεινοφροσύνη και τα ηθικά πρότυπα που τους επιτρέπουν χωρίς δεύτερη σκέψη, να αφιερώνουν ελεύθερο χρόνο από τις διακοπές τους και μέρος του μισθού τους για να βοηθήσουν να σχηματιστεί ένα χαμόγελο στα χείλη κάποιου που το χρειάζεται περισσότερο και να εκπληρώσουν μια πολύ απλή αλλά σημαντική επιθυμία που έκανε τη ζωή ενός 11χρονου αγοριού ίσως λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη.

Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το συναίσθημα, να φέρνει κοντά τους ανθρώπους και να εκπέμπει τις αξίες του σεβασμού, του «ευ αγωνίζεσθαι» και την αίσθηση της προσφοράς προς την κοινωνία.

Η υπόσχεση μας, ως εταιρεία που δραστηριοποιείται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι ότι θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους για να έχουμε θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και στην κοινωνία γύρω μας, χρησιμοποιώντας όλους τους πόρους/εργαλεία, που έχουμε διαθέσιμα μέσα από τον τομέα εργασιών μας».