Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε το ΤΑΕ Λάρνακας μετά την λήψη πληροφορίας για ρίψη πυροβολισμών στην περιοχή των Δικαστηρίων.
Με την άφιξή τους στο σημείο εντοπίστηκε αιμόφυρτος άνδρας, ο οποίος δέχθηκε αριθμό σφαιρών. Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε και στο σημείο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για έναρξη των ερευνών.
Το θύμα ταυτοποιήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας εύκολα αφού σύμφωνα με πληροφορίες του AlphaNews.live πρόκειται για 56χρονο που απασχόλησε ξανά τους ανακριτές και δραστηριοποιείται στον υπόκοσμο.
Αν και στα αρχικά στάδια των ερευνών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου παρακολουθούσαν τον άνδρα και σε σημείο που στάθμευσε το όχημά του κατεβαίνοντας από αυτό δέχθηκε τους πυροβολισμούς. Η σκηνή αποκλείστηκε για εντοπισμό στοιχείων ενώ αναμένεται η άφιξη ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα είναι ο πατέρας της Κούλλας, συζύγου του Μάριου Γεωργίου γνωστού ως «Μαριούθκιας» που δολοφονήθηκε στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου 2021.

Από το alphanews.live