Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror ο Νεϊμάρ φέρεται να απέκτησε τη νέα χλιδάτη και ντιζαϊνάτη βίλα του αντί 2,5 εκατ. λιρών.
Η τελευταία αγορά του 29χρονου άσσου της Παρί περιγράφεται ως ένα ακίνητο επτά υπνοδωματίων με δικό του γήπεδο σκουός, τεράστια πισίνα, πανοραμικό ανελκυστήρα μεταξύ των ορόφων και αρκετό χώρο στο γκαράζ για 20 αυτοκίνητα.
Ο Βραζιλιάνος μπορεί να υπερηφανεύεται για μια Koenigsegg CCXR Trevita και μια Lamborghini Veneno ως μέρος της συλλογής αυτοκινήτων πολλών εκατομμυρίων, οπότε σίγουρα το γκαράζ της νέας του βίλας θα του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.
Η νέα κατοικία περιλαμβάνει επίσης έναν μεγάλο χώρο διασκέδασης με μπιλιάρδο και κοκτέιλ μπαρ.
Ο Νεϊμάρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο νωρίτερα φέτος, το οποίο θα τον κρατήσει στην Παρί μέχρι το 2025, επιφέροντάς του 30 εκατ. λίρες ετησίως.
Ο βραζιλιάνικος ιστότοπος Em Off αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ παρέλαβε τα κλειδιά του γυάλινου παλατιού του, σε ένα ιδιωτικό περιφραγμένο οικιστικό συγκρότημα σε μια περιοχή που ονομάζεται Alphaville κοντά στο Σάο Πάολο, δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.
Μάλιστα, πιστεύεται ότι ο Νεϊμάρ γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο νέο του σπίτι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τη νέα του φίλη Μπρούνα Μπιανκάρντι.
Η εντυπωσιακή 27χρονη, η οποία τον περασμένο μήνα, σε Q&A στο Instagram ισχυρίστηκε ότι είναι ελεύθερη, φωτογραφήθηκε με τον Νεϊμάρ στις κερκίδες στον εντός έδρας αγώνα της Παρί με τη Ναντ πριν από δύο εβδομάδες.
Η νέα του σύντροφος πρωταγωνιστεί και στις φωτό που πόσταρε ο Νεϊμάρ μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο σπίτι της αγαπημένης του γιαγιάς. Μαζί τους ακόμη ήταν ο συμπαίκτης του Μαρκίνιος και ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μίλαν Ρομπίνιο.
Ο Νεϊμάρ για τα Χριστούγεννα δημοσίευσε μια φωτό με την μητέρα του, τον πατέρα του και την αδελφή του μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο- και μια ακόμη φωτό με τον δεκάχρονο γιο του Ντάβι.
Ο Νεϊμάρ έχει μια ακόμη βίλα στη Βραζιλιά, κοντά στο Ρίο. Πρόκειται για ένα σπίτι έξι υπνοδωματιών με δικό του ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και προβλήτα.
Η έπαυλη είναι χτισμένη σε οικόπεδο δυόμισι στρεμμάτων σε ένα αριστοκρατικό περιφραγμένο κτήμα που ονομάζεται Portobello και εκτός από το ελικοδρόμιο και την προβλήτα, διαθέτει σάουνα, αίθουσα μασάζ, σπα και θερμαινόμενο τζακούζι μαζί με ένα υπόγειο κελάρι με χώρο για 3.000 μπουκάλια κρασί.