Στην ΑΕΛ το ψάχνουν για την μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας με προτεραιότητα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βοζίνια. Από την στιγμή που ο Καποβερντίνος τερματοφύλακας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, έχει μπει σε πρώτο πλάνο η αντικατάσταση του. Κάποια ονόματα που βγήκαν ότι ενδιαφέρουν την ΑΕΛ δεν ευσταθούν στο παρών στάδιο. Δεν αποκλείεται όμως το θέμα αυτό να κλείσει σύντομα αφού είναι κάτι που το παλεύουν για να τελειώσει γρήγορα.

Χθεσινά δημοσιεύματα από την Ελλάδα έκαναν λόγο για εντοπισμό τερματοφύλακα από την ελληνική αγορά από τον Σάββα Παντελίδη και μένει να δούμε αν αυτό ευσταθεί.

Η ΑΕΛ διαθέτει τους Κεραυνό και Έβορα στο ρόστερ, με τον πρώτο να είχε τρεις συμμετοχές την χρονιά που διανύουμε αφού θυμίζουμε είχε ξεκινήσει βασικός την φετινή περίοδο. Ο Ανδρέας Κεραυνός θα είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ομάδες αν αποκτήσουν ποδοσφαιριστή από το εγχώριο πρωτάθλημα θα έχει άμεσα δικαίωμα συμμετοχής με την νέα του ομάδα. Αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής από το εξωτερικό θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Αριστείδου Μιχαήλ