Αναφορά στην πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα και στον Τσάβι Ρόκα κάνει η οπαδική ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, trifilara.gr και μάλιστα με τίτλο «ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!». Αναλυτικά:
«Ο Τσάβι Ρόκα μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας με την Κυπριακή ομάδα να είναι δεύτερη στην βαθμολογία έναν μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού.
Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο μεταγραφές για την ομάδα της Λάρνακας με τον σχεδιασμό του Τσάβι Ρόκα να κρίνεται επιτυχείς αφού η ΑΕΚ είναι μία ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας και θα ήταν πρώτη αν δεν είχε χάσει εντός έδρας από την Πάφο.
Θυμίζουμε πως η ομάδα της Λάρνακας την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή είναι στην δεύτερη θέση. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ρόκα ακολούθησε συνταγή Παναθηναϊκού προσλαμβάνοντας για προπονητή τον Νταβίντ Κατάλα ο οποίος προπονεί για πρώτη φορά πρώτη ομάδα, κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Ντάνι Πογιάτος στο “Τριφύλλι”».