Ο Γιούργκεν Κλοπ απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους που έχουν περάσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ, γράφοντας ένα ξεχωριστό γράμμα για τους απανταχού στον κόσμο φίλους της ομάδας.
Ο Γερμανός τεχνικός αφού πρώτα τόνισε πως η συσπείρωση του κόσμου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην κατάσταση που περνάει ολόκληρος ο πλανήτης με το νέο κύμα πανδημίας, απέδωσε φόρο τιμής σε όσους έφυγαν από τον «αόρατο εχθρό». Μάλιστα, δεν ξέχασε τους φίλους της Λίβερπουλ που έφυγαν από τη ζωή όπως το 97ο θύμα της τραγωδίας του Χίλμπορο αλλά και μερικούς θρύλους της ομάδας.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του εντός των τεσσάρων γραμμών αλλά και τη συμβολή του κόσμου στο Άνφιλντ, καθώς χωρίς την καυτή τους ατμόσφαιρα, οι «ρεντς» δεν θα είχαν καταφέρει όλα αυτά.
Τέλος, ο Κλοπ μίλησε για το πνεύμα των ημερών τονίζοντας πως πρέπει να προσφέρουμε όλη την αγάπη μας σε αυτούς που νοιαζόμαστε.
«Δείξτε σε αυτούς που αγαπάτε και φροντίζετε, τι σημαίνουν για σας, απολαύστε το χρόνο μαζί τους γιατί είναι πολύτιμος. Όπως επιλέξετε να γιορτάσετε την ημέρα, εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας, υγεία, χαρά, ειρήνη και αγάπη.
Με όλη μου την αγάπη, Γιούργκεν Κλοπ», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού των «ρεντς».