Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνεται η αγωνιστική χρονιά 2021 με τον διακοπέντα αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας (17:00). Ένα ντέρμπι το οποίο θα επαναρχίσει από το 17′ λεπτό με 73 λεπτά αγώνα να απομένουν και τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη.
Θυμίζουμε πως λόγω του ότι διεξάγεται με το ίδιο φύλλο αγώνος το ντέρμπι, οι αποστολές των δύο ομα΄δων (ανεξαρτήτου αλλαγών στις 11άδες) είναι οι ίδιες αλλά και οι ρεφ που ήταν ορισμένοι την 29η Νοεμβρίου.
Για το ΑΠΟΕΛ, ενδέχεται να γίνουν αλλαγές στην 11άδα λόγω των τραυματιών (βλ. Λουντέμο-Καρώ), ενώ από την άλλη ο Μπεργκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών σε σχέση με την 11άδα που είχε παρατάξει.
Ο Βασίλης Δημητρίου θα έχει την ευθύνη του αγώνα με βοηθούς τους Μάριο Καλογήρου και Παύλο Γεωργίου και τέταρτος ο Ανδρέας Αργυρού. Στο VAR είναι ο Lopes Martins Tiago Bruno με τον Ιωάννη Λαζάρου ως βοηθό του και παρατηρητή των Μιχάλη Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά η ταυτότητα του ντέρμπι:
ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Καρώ, Σάβιτς, Βινίσιους, Τσεμπάκ, Σαμπάλα, Λουντέμο, Σατσιάς, Οκριασβίλι, Νατέλ, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Τσιλινγκίρης, Νταουσβίλι, Εφραίμ, Κατσαντώνης, Θεοδώρου, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου. Γουΐλερ, Ντονγκαλά, Ντανίλο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Τσέποβιτς.
Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ατιέμγουεν, Ζαχαρίου, Ντούρις, Κακουλλής.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκόμεθ (3η)
Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος
4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Lopes Martins Tiago Bruno
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης