Μεγάλο αφιέρωμα για τον αρχηγό της Ομόνοιας, Γιόρντι Γκόμεθ, παρουσιάζεται στην Marca (Διαβάστε ΕΔΩ) με τον Ισπανό να παραχωρεί δηλώσεις και να κάνει αναφορά μεταξύ άλλων στο πρωτάθλημα που κατέκτησε στην Κύπρο, στις… γκολάρες με Αϊντχόφεν και Καραμπάχ, αλλά και για τον Μέσι.
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ομόνοια:
«Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».
Για τα τέρματα απέναντι σε Αϊντχόφεν και Καραμπάχ από τα 56 και 51 μέτρα αντίστοιχα:
«Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είναι κάτι που έχω κάνει πρόβες. Προκύπτουν οι περιστάσεις και δοκιμάζω την τύχη μου, αλλά δεν είναι κάτι που εξασκώ στην προπόνηση… Δεν θα είχε νόημα να σταματήσω να κάνω φάουλ για να δοκιμάζω σουτ στη μέση. Οι περισσότεροι τερματοφύλακες σήμερα παίζουν μπροστά και μερικές φορές προσέχω, αλλά δεν έχω εμμονή. Δεν μπαίνω στο γήπεδο σκεπτόμενος ότι «Σήμερα θα το βάλω από εδώ». Κόντρα στην PSV ήταν ένα φάουλ στο γήπεδο μας και είχα χρόνο να δω ότι ο τερματοφύλακας ήταν μπροστά. Κόντρα στην Καραμπάχ έπρεπε να αποφασίσω σε μισό δευτερόλεπτο. Ήταν το 90ο λεπτό, χάναμε με 2-1, περάσαμε μετά βίας στη μεσαία γραμμή και όταν ο Κακουλλής μου άφησε την μπάλα δεν σκέφτηκα τι θα μπορούσαν να μου πουν οι συμπαίκτες μου αν την έστελνα στα σύννεφα… Μη φοβάσαι να δοκιμάζεις πράγματα. Οι συμπαίκτες μου λένε ότι δεν σκοράρω από κοντά, αλλά από μακριά. Την πρώτη μου χρονιά στην Ομόνοια έβαλα ένα γκολ, όχι από τη μεσαία γραμμή, αλλά λίγο πιο κάτω από το κέντρο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και αυτή τη σεζόν, απέναντι στη Βασιλεία, έκανα ένα σουτ στη μέση που άγγιξε το δοκάρι. Το να σκοράρει από το κέντρο είναι πάντα όμορφο έχει ιδιαίτερη αξία να σκοράρει από τόσο μακριά. Η εκτέλεση και ο συγχρονισμός πρέπει να είναι ακριβείς. Όσο λιγότερο το σκέφτεσαι, τόσο το καλύτερο. Τώρα, δεν μπορώ να πω αν αυτές οι στιγμές είναι οι πιο όμορφες της καριέρας μου. Μου αρέσει και το γκολ με το ΑΠΟΕΛ και αυτό που σκόραρα εναντίον της Έβερτον».
Για την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα:
«Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες της ιστορίας, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ο Μέσι θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι. Όλοι πίστευαν ότι θα κατέληγε να ανανεώσει… αλλά αυτό είναι ποδόσφαιρο. Στο τέλος προσαρμόζεσαι στο να τον βλέπεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και συνηθίζεις να ακολουθείς λίγο περισσότερο την γαλλική ομάδα. Ο τρόπος που έγινε, μετά από όλα όσα έκανε για την Μπάρτσα, δεν μου άρεσε και τόσο. Τώρα η απουσία του είναι αισθητή, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει κάποια άλλη στιγμή».