Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Άγγελος Ευθυμίου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ομάδα του, όπου προχώρησε στην απόκτηση του Φάμπιο Κρουζ από την Ολυμπιάδα Λυμπιών αλλά και στην επιπλέον ενίσχυση.

«Από την Παρασκευή είναι και επίσημα παίκτης μας ο Φάμπιο Κρουζ. Είναι από τους παίκτες που ξεχώρισα στην Β’ κατηγορία και γενικά ξεχώριζε με την παρουσία του. Έχει χαρακτηριστικά που λείπουν από το παιχνίδι μας και θεωρώ πως θα μας βοηθήσει. Περιμένουμε να έρθει στην ομάδα και να προσαρμοστεί γρήγορα και στις νέες συνθήκες, αλλά και στη φιλοσοφία μας να μας βοηθήσει να υλοποίησουμε τους στόχους μας. Κοιτάζουμε όμως κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Έχουμε αξιολογήσει θετικά κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως δεν έχουμε καταλήξει. Έχουμε δύο-τρία ονόματα που μας ενδιαφέρουν. Μέσα στην επόμενη βδόμαδα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για τις θέσεις που αγωνίζονται αυτοί οι ποδοσφαιριστές: «Είναι επιθετικές λύσεις που ψάχνουμε. Κυρίως για ακραίους επιθετικούς που μπορούν να αγωνιστούν και σαν σέντερ φορ».