Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο προπονητής της Καρμιώτισσας Άγγελος Ευθυμίου αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά σε Απόλλωνα, ΑΕΚ και Ανόρθωση, πλην του ντέρμπι «αιωνίων» (Διαβάστε ΕΔΩ).

«Όλοι παραδεχόμαστε ότι βλέπουμε το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα ever και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για τον πρωταθλητή, γιατί όποιος κάνει, θα πέσει έξω. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει το πράγμα. Σίγουρα από κάποιους αριθμούς και κάποια στατιστικά, μπορείς να βγάλει συμπεράσματα, αλλά πάλι είναι δύσκολο».

Για τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας έστω κι αν δεν κέρδισε στα τελευταία παιχνίδια, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα προσαρμοσμένη στο πλάνο του προπονητή και δεδομένα θα είναι εκεί μέχρι τέλους. Τώρα, το τι θα τον βοηθήσει για να εξελιχθεί, σίγουρα αυτό θα προέλθει από τις μεταγραφές. Είναι και ο Ντιγκινί που σίγουρα θα τον βοηθήσει. Αυτό θέλουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα. Να έρθει και ο Ντιγκινί, να ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές και να δυναμώσει κι άλλο την ομάδα».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ αν αφήσουμε εκτός το αποτέλεσμα με την Πάφος FC, δεν μπορούμε να πούμε κάτι αρνητικό για τη μέχρι στιγμής πορεία της. Δεν σημαίνει μετά την ήττα από την Πάφος FC ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει. Να μην πιστεύει ο κόσμος ότι θα πέσει από εκεί. Έδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα στο πρωτάθλημα μαζί με τον Απόλλωνα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την αγωνιστική κατάσταση του Τρισκόφσκι που είναι μακριά από τον καλό του εαυτό:

«Θα βρει τις λύσεις ο Καταλά και θα επανέλθει ο Τρισκόφσκι. Δεν θα συνεχίσει για πολύ καιρό αυτό. Όμως, ξαι από τον Ρομό θα πάρει γκολ η ΑΕΚ. Όποτε αγωνίστηκε βοήθησε και περιμένω να τους δώσει λύσεις».

Για την Ανόρθωση: «Μετά το χαστούκι που δέχθηκε από την ΠΑΕΕΚ και υπήρξαν αντιδράσεις και για τον Τιμούρ, δεν ξέρω τι έγινε από τη διοίκηση, πάντως άλλαξαν όλα. Κάτι έγινε, ένα σοκ, μία συζητήσεις όπου ανέλαβαν όλοι τις ευθύνες τους, που τους έφερε πιο κοντά. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα πάλεψε και α΄δικα θεωρώ πως δεν πέρασε στο Conference League και βλέπουμε μία ανοδική πορεία. Αν καταφέρει να συνεχίσει σε αυτό το σταθερό τέμπο, να μην παραξενευτούμε να την δούμε ακόμα πιο ψηλά».