Ο Φρανζ Μπρόρσον είναι στο στόχαστρο του Άρη με τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό δέχεται οικονομική πρόταση και συμβόλαιο 2 ½ χρόνων από την διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας. Ο Μπρόνσον ήρθε στην Κύπρο για να δει και τις συνθήκες της ομάδας, και αναχώρησε για την πατρίδα του. Ο 25χρόνος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι θέλει μερικές μέρες να εξετάσει τις επιλογές του και ακολούθως θα απαντήσει στον Άρη αν αποδέχεται την πρόταση του.
Από εκεί και μπρος στην ομάδα περιμένουν να δουν αν ο Ντελμίρο τελικά θα είναι στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου τελικά, αφού είναι στην προ επιλογή για το Κόπα Άφρικα. Οι Γιαγκό και Μουσούντα δεδομένα θα απουσιάσουν με τις αποστολές της Μπουρκίνα Φάσο και της Γκαμπόν αντίστοιχα. Ο Λιάσος Λουκά έχει κατά νου το τι θέλει από αυτήν την μεταγραφική περίοδο ενώ να μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές για να έρθουν άλλοι.
Οι απουσίες των Γιαγκό και Μουσούντα αφήνει την δεξιά οπισθοφυλακή της ομάδας άδεια. Κάποιος θα έλεγε ότι ο Άρης πιθανόν να κινηθεί για ποδοσφαιριστή εκεί, όμως δεν αποκλείεται να βρεθεί λύση εκ των έσω καθώς δεδομένα θα επιστρέψουν πίσω στην ομάδα και οι δύο. Μια επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας είναι και ο Μόργκαν Μπράουν, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ξανά εκεί κατά την διάρκεια κάποιων παιχνιδιών του Άρη.

Αριστείδου Μιχαήλ