Με ανάρτησή της στο twitter, η Ομόνοια υπενθυμίζει όλα όσα ισχύουν με τα εισιτήρια του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ που είχε διακοπεί λόγω καιρικών συνθηκών και θα συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε την Κυριακή:
– Ισχύουν τα εισιτήρια του αγώνα που διακόπηκε. Οι φίλαθλοι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να εισέλθουν στο γήπεδο την Κυριακή.
– Όσοι φίλαθλοι έχουν χάσει το εισιτήριό τους, μπορούν να το επανεκδώσουν σε κάποιο από τα σημεία πώλησης εισιτηρίων (Green Boutique Παπανικολή, Νήσου και Λεμεσού). Εναλλακτικά, μπορούν να βρουν το εισιτήριό τους είτε στην εφαρμογή OMONOIA TICKETS, είτε στον λογαριασμού τους στο Online Ticketing.
– Όσοι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να μεταβιβάσουν το εισιτήρίο τους σε άλλο άτομο, νοουμένου ότι αυτό το άτομο είναι ίδιας ηλικιακής κατηγορίας με τον κάτοχο του εισιτηρίου (δηλαδή κανονικό με κανονικό, μαθητικό με μαθητικό και παιδικό με παιδικό). Η μεταβίβαση εισιτηρίου μπορεί να γίνει στις Green Boutique Παπανικολή, Νήσου και Λεμεσού.
– Η γηπεδούχος ομάδα δεν προχωρά σε επιστροφές χρημάτων.
Για πληροφορίες: 22025429