«Έχουμε ήδη θέσει στόχο να φέρουμε ένα επιθετικό. Είμαστε σε συζητήσεις». Αυτή ήταν η ατάκα του προέδρου της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλλά μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για το κομμάτι της ενίσχυσης. Ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει να βλέπει διάφορες περιπτώσεις επιθετικών με κάποιες να έχουν ξεχωρίσει, για να ενισχύσουν το ρόστερ της Ανόρθωσης.
Μία θέση όπου φέτος είχαν να καλύψουν οι Λάφερτι, Κατσαράβα και Ρουσιάς. Μία τριάδα επιθετικών που προσέφερε… μόλις ένα γκολ. Ο πρώτος είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων και βρίσκεται σε συζητήσεις για αποδέσμευσή του. Άλλωστε, όπως σας ενημερώσαμε και χθες ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ της άλλη ομάδα του νησιού (Δια΄βαστε ΕΔΩ). Ο δεύτερος πλην του γκολ με την Ομόνοια, κινήθηκε στην μετριότητα και δεν αποκλείεται να προκύψει εξέλιξη το επόμενο διάστημα. Ο Ρουσιάς, φιλότιμος, αλλά μέχρι στιγμής όσες ευκαιρίες πήρε δεν τις αξιοπόιησε, όπως ούτε και με την ΠΑΕΕΚ.
Αντίθετα, στη συγκεκριμένη θέση έπαιξαν υπό προϋποθέσεις οι Χριστοδουλόπουλος και Ουάρντα, και το βράδυ της Τετάρτης είδαμε και τον Δημήτρη Χριστοφή σε αυτόν τον ρόλο. Μπορεί να μην είναι ο επιθετικός περιοχής που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια, όμως ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις της Ανόρθωσης.
Και την ασίστ έκανε στο πρώτο γκολ, και από δική του πίεση ήρθε το λάθος στην άμυνα για να γράψει το 2-0 ο Ντέλετιτς.
Ο 33χρονος, έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια και έστειλε το μήνυμα στον Τιμούρ Κετσπάγια ότι μπορεί να καλύψει την θέση, ακόμα και όταν έρθει ο νέος σέντερ φορ στην ομάδα.

Κύπρος Εγγλέζος