Η απουσία του Ουάρντα είναι η μοναδική και πιο σημαντική που μπορούσε να έχει η Ανόρθωση σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι. Με βάση και την εξαιρετική περίοδο που διανύει, ο Αιγύπτιος είναι πλήγμα που δεν είναι διαθέσιμος, εν όψει του εξ’ αναβολής αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην ΠΑΕΕΚ.
Για το πως θα καλυφθεί το κενό, η επιλογή να είναι… μονόδρομος και ακούει στο όνομα Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ελλαδίτης που μπήκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου και άλλαξε την κατάσταση για την «Κυρία» με την ασίστ στον Ουάρντα, έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές στη συγκεκριμένη θέση, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να δείχνει την προτίμησή του προς τον ποδοσφαιριστή. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί επίσης και ο Καλτσάς αντί του Ντέλετιτς.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πάντως εάν διαφοροποιηθεί κάποια θέση από τη μεσαία γραμμή και πίσω, με τη δεδομένη στιγμή να έχουν προβάδισμα αυτοί που αγωνίστηκαν και στο τελευταίο ματς. Ο λόγος για τους Λόρια, Αραγιούρι, Αντωνιάδη, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αρτυματά και Χουσμπάουερ. Ο τελευταίος θυμίζουμε ότι θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη, στο πρώτο για την «Κυρία» μέσα στο 2022, για να παίξει στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Κύπρος Εγγλέζος