Ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε πως όλοι έχουν μερίδιο για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ, ενώ σημείωσε πως «θα αναλύσουμε τα πάντα στα Χριστούγεννα με τους αρμόδιους και θα λύσουμε την κατάσταση».
Ο Αργύρης Γιαννίκης είπε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς με τον ΟΦΗ: «Ήταν μία φορά, που χάσαμε τη μπάλα. Μία φορά, που τελειώσαμε τη φάση δεν είχαμε την κάλυψη. Δεν είχαμε την καθαρή, την ατομική φάση, να σταματήσουμε την επίθεση».
Την τριπλή αλλαγή που έκανε: «Τριπλή αλλαγή ήταν. Με τον Καρίμ να αλλάξει ο σχηματισμός σε 4-2-4. Οπότε να είσαι πιο επιθετικός όταν είσαι πίσω στο σκορ. Ο Ρότα από δεξιά. Ένας φρέσκος παίκτης, για να έχεις πιο πολλές φάσεις και ο Σιμάνσκι στο κέντρο, για να κερδίσεις μονομαχίες και για την ανάκτηση της μπάλας».
Τις ευθύνες του: «Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Και ο προπονητής σίγουρα σε μία ήττα. Κακή μέρα για εμάς σήμερα».
Την ανάγκη ενίσχυσης: «Δεν μιλάμε τώρα για μεταγραφές. Θα αναλύσουμε τα πάντα τώρα στα Χριστούγεννα με τους αρμόδιους και θα λύσουμε την κατάσταση».
Τις φάσεις στον αγώνα: «Πιστεύω ο ΟΦΗ από τέσσερις φάσεις στο παιχνίδι μάς έβαλε 2 γκολ. Η δεύτερη φάση ήταν που μετά από τελείωμα δικό μας δεν ”καθαρίσαμε” τη φάση».