Άλλη μια γυναικοκτονία έρχεται να συγκλονίσει την κυπριακή κοινωνία. Χθες το βράδυ 75χρονος Βρετανός φέρεται να έπνιξε τη γυναίκα του καθώς όπως υποστήριξε στα πρώτα του λόγια…έπασχε από λευχαιμία…
Όλα άρχισαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε από την Interpol, πως άνδρας βρετανικής καταγωγής, φαίνεται να επικοινώνησε με συγγενή του που βρίσκεται στο εξωτερικό και να του είπε πως σκότωσε τη σύζυγό του γιατί πάσχει από λευχαιμία και πως στη συνέχεια θα έθετε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σπίτι του 75χρονου ο οποίος είχε κατονομαστεί και εντόπισαν στον καναπέ, τη Βρετανίδα σύζυγό του, η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρή. 
Ο ίδιος στα πρώτα του λόγια προς τα μέλη της δύναμης, φαίνεται να είπε πως τη σκότωσε – κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της – καθώς έπασχε από λευχαιμία ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση νάρκωσης, αφού κατανάλωσε ποσότητα χαπιών για να θέσει τέρμα στη ζωή του.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στη σκηνή, όπως και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία επί της σορού της 76χρονης και διαπίστωσε ότι έφερε ελαφρούς τραυματισμούς και εκχυμώσεις στο πρόσωπο.
Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν πλύση στομάχου και άλλες εξετάσεις, στη παρουσία της Αστυνομίας, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του και να συλληφθεί. 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, η Interpol, ενημέρωσε την κυπριακή Αστυνομία πως συγκεκριμένο πρόσωπο βρετανικής καταγωγής, ο οποίος κατονομάστηκε, επικοινώνησε με τον αδελφό του και του είπε πως σκότωσε τη σύζυγό του γιατί πάσχει από λευχαιμία και θα έθετε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.
Περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.