Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00 Cytavision Sports 2/Live balla.com.cy) με τους γαλαζοκίτρινους να θέλουν εναγωνίως την επιστροφή της ομάδας στις νίκες. Η ομάδα έχει καθηλωθεί στα χαμηλά της βαθμολογίας και χρειάζεται ένα ξέσπασμα για να μπορέσει η ομάδα να πάρει και πάλι τα πάνω της. Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο παιχνίδι θέλοντας να βρεθεί ο τρόπος να κερδίσει η ομάδα τους και να ανέβει στην βαθμολογία. Η θέση της ομάδας είναι αρκετά χαμηλά και στην ΑΕΛ γνωρίζουν ότι αν δεν θέλουν να εμπλακούν περισσότερο προς τα κάτω διαζώματα θα χρειαστεί να αλλάξουν το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα το τελευταίο διάστημα.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του ιδιαίτερα για το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του. Έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και αναμένεται να παρατάξει τους Βοζίνια, Αντωνίου, Σάντος, Τεσέιρα, Ριστέφσκι, Μεντόγιεβιτς, Ριέρα, Παπαφώτης, Πελέ, Γεωργίου, Τσέποβιτς
Αν ο Ελλαδίτης τεχνικός επιλέξει σχήμα με δύο επιθετικούς θα δούμε λογικά και τον Τσάβες στον ενδεκάδα και ένα εκ των Ριέρα ή Παπαφώτη να μένουν εκτός.

Αριστείδου Μιχαήλ