Δεν άφησε αναπάντητα το ΑΠΟΕΛ μέσω του Νεκτάριου Πετεβίνου, τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
«Είπαμε να μιλήσουμε για το ματς και δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε. Το θεωρείο που τους δώσαμε πρέπει να έβλεπε προς άλλη κατεύθυνση. Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που μίλησε για τη διαιτησία. Πήραμε μια απάντηση από τον προπονητή του Απόλλωνα, έναν πολύπειρο τεχνικό.
Θα σταθώ στην πρώτη του δήλωση, ότι δεν ήταν περήφανος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του, που ήρθε ξεκάθαρα για να πάρει βαθμολογικό κέρδος στο ΓΣΠ και τα κατάφερε.
Θέλαμε να σπάσει η γκίνια. Ήταν ευδιάκριτο από τον Απόλλωνα ότι βολεύονταν με τις καθυστερήσεις μετά το γκολ που πέτυχε. Εμείς δεν παίζουμε για την ισοπαλία αλλά για τη νίκη. Θα έρθει η στιγμή που θα το καταφέρουμε. Μας ενοχλεί που προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες, προσπαθείς να καταλάβεις το γιατί. Μια μομφή που μπορεί να πει κάποιος για την διαιτησία που δεν είναι ουσιώδης είναι ότι επέτρεπε να βλέπουμε για ένα κόρνερ να κάνουν ένα λεπτό μέχρι να το εκτελέσουν.
Εμείς βλέπαμε τη φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας και περιμέναμε αν είναι απευθείας κόκκινη, όχι απλά δεύτερη κίτρινη. Απ’ εκεί και πέρα, να ‘ναι καλά ο κ. Τσόρνιγκερ που φέρνει έναν νέο αέρα και απάντησε», δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.