Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο balla για την ΑΕΚ ο Στηβ Κωνσταντινίδης, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης σε Ομόνοια και Ανόρθωση.

ΓΙΑ ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι το κλασσικό παράδειγμα στο να πετύχεις τον τεχνικό διευθυντή μαζί με τον προπονητή. Ο Ρόκα μαζί με τον Καταλά έχουν χημεία. Ο Ρόκα είναι εκεί για να βοηθήσει τον προπονητή, στο τι θέλει να κάνει. Έχουν πετύχει αυτό που ήθελαν.
Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην αντέξει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα. Την έχω δει 4-5 φορές, γνωρίζω τις ομάδες. Πιστεύω ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα παλέψει για τον τίτλο».

ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ: «Νομίζω θα βρει το ρυθμό της τώρα που τελείωσε η Ευρώπη. Είχα μιλήσει πρόσφατα με τον Μπεργκ, του είχα πει πως το πιο σημαντικό δεν είναι το πώς ξεκινάς αλλά το πώς τελειώνεις. Το ξέρει κι ο ίδιος φυσικά. Είναι πολύ καλή ομάδα, θα διεκδικήσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι χρειάζεται ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι τον Ιανουάριο, χρειάζεται βοήθεια σ’ αυτό το κομμάτι. Να πάρει βοήθειες και ο Γκόμεθ, δεν μπορεί να παίξει σε 40 παιχνίδια, πρέπει να προστατευτεί. Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση και στην επίθεση».

ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ίσως φέτος να μην δέθηκε η ομάδα όσο θα έπρεπε. Ήταν άνετη η τελευταία νίκη επί της Δόξας, ήταν εξαιρετική με την Παρτιζάν. Το πρόβλημά της είναι η αστάθεια. Σε κάποια παιχνίδια είναι πολύ καλή αλλά σε κάποια άλλα όχι. Χρειάζεται ο Τιμούρ να βρει τον τρόπο, ίσως την κατάλληλη ενδεκάδα για να αποκτήσει σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο πάντως για τις κυπριακές ομάδες να αγωνίζονται ταυτόχρονα στην Ευρώπη κι αυτό φάνηκε για άλλη μία φορά».

Ανδρέας Βεντούρης