Κούρσα τεσσάρων αλόγων είναι η μάχη του τίτλου κατά τον Στηβ Κωνσταντινίδη. Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το πρωτάθλημα γενικότερα, καταθέτοντας τις απόψεις του για τον τίτλο κι όχι μόνο.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: «Νομίζω είναι το καλύτερο πρωτάθλημα εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πάντοτε ήμουν υπέρ των 12 ομάδων. Είναι απρόβλεπτο.
Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα είναι εκεί ο Απόλλωνας και η Ομόνοια. Ο Άρης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, θα είναι επίσης εκεί, πιστεύω θα κάνει προσθήκες τον Ιανουάριο.  Ανεβαίνει και το ΑΠΟΕΛ, αλλά πιστεύω ότι θα παλέψουν οι πρώτες τέσσερεις ομάδες που ανέφερα».

ΕΞΑΔΑ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ: «Με τόσο ανταγωνισμό δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Το θέμα είναι ποιες ομάδες θα μείνουν εκτός. Η ΑΕΛ, αν δεν αλλάξει κάτι πολύ σύντομα, θα μείνει εκτός εξάδας. Ο Ολυμπιακός δεν ξέρω αν θα αντέξει την πίεση. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και για τον υποβιβασμό. Η Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα, αδικήθηκε από κάποια αποτελέσματά της. Δεν είναι ομάδα για να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Ήταν επίσης πολύ σημαντική η νίκη του Εθνικού επί της ΠΑΕΕΚ».

Ανδρέας Βεντούρης