Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Ομόνοια στο φούτσαλ, επικρατώντας με 5-3 του ΑΠΟΕΛ και σπάζοντάς του το αήττητο αφού μέχρι τη Πέμπτη οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούσαν 10 νίκες και μία ισοπαλία. Ο προπονητής της Ομόνοιας, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το παιχνίδι, τη σημασία αυτής της νίκης και την συνέχεια:
«Ήταν μία νίκη που θέλαμε πολύ, στην προσπάθεια μας να ανακάμψουμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Σίγουρα μία νίκη στο «αιώνιο» και μέχρι χθες κόντρα στο αήττητο ΑΠΟΕΛ λέει πολλά και στο θέμα ψυχολογίας αλλά και τη σειρά στα μεταξύ μας παιχνίδια που πλέον ισοφαρίσαμε. Ήταν μία δύσκολη νίκη. Το ΑΠΟΕΛ είναι μία πολύ καλή ομάδα, είχε και τη βοήθεια του κόσμου του όμως δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν μία παλικαρίσια νίκη».
Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για την Ομόνοια: «Είναι σημαντική διότι πλέον έχουμε από μία νίκη και μία ισοπαλία. Απομένει ένα παιχνίδι και αυτό είναι στην έδρα μας, και μπορούμε να φέρουμε υπέρ μας τη σειρά των αγώνων. Γενικά όμως είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα. Χάσαμε δύο φορές από την ΑΕΚ που μπορεί να μην έπρεπε να χάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και έχει πολύ δρόμο μπροστά μας, κάθε νίκη έχει τη σημασία της. Επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ που μας νίκησε δύο φορές, θέλουμε να κερδίσουμε και να αυξήσουμε τη μεταξύ μας διαφορά».
Για το ότι είναι η πρώτη ομάδα που νίκησε το ΑΠΟΕΛ και απέδειξε ότι δεν είναι άτρωτο: «Απέκτησε μία πολύ καλή ψυχολογία το ΑΠΟΕΛ με τα παιχνίδια που νίκησε. Οι λεπτομέρειες πάντα ήταν με το μέρος τους και το είδαμε και μαζί μας αυτό στο προηγούμενο, που μας νίκησαν στα τελικά στάδια του αγώνα. Εκτός αυτού, είχαν και το αήττητο. Ωστόσο, είμαστε σχεδόν στα μισά της κανονικής διάρκειας της σεζόν, έχει πολύ δρόμο ακόμα και πιστεύω θα αλλάξουν κι άλλο τα δεδομένα».

Κύπρος Εγγλέζος