Ρετρό ιστορίες από την Ανόρθωση. Σαν σήμερα, θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την 1η Ιανουαρίου του 2018.
Αναλυτικά η ανάρτηση από τη βαρωσιώτικη ομάδα:
«Ημέρα που θα γιόρταζε τα γενέθλιά του η Παρασκευή (17/12) για τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς και οι #retrostories θυμούνται ένας από τους κορυφαίους προπονητές που κάθισαν στον πάγκο της Ανόρθωσης.
Από την άφιξή του στην Κύπρο, από τον Ηρακλή, το Καλοκαίρι του 1996, φάνηκε πως η φιλοσοφία του ταίριαζε με αυτήν της διοίκησης Κίκη Κωνσταντίνου να καταστήσει πανίσχυρη την ομάδα μας.
Η πενταετία που ακολούθησε απέδειξε αυτό ακριβώς, αφού κατακτήθηκαν τέσσερα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και τρία σούπερ καπ. Παράλληλα, μπήκαν και οι βάσεις για τις μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που θα ακολουθούσαν αφού «χτύπησε» για τα καλά την πόρτα των ομίλων αποτυγχάνοντας από συγκυρίες να τη διαβεί.
Ο αγαπητός «Ντούμι» έφυγε από κοντά μας την 1/1/2018 βυθίζοντας σε πένθος το σύλλογο αλλά και το ποδόσφαιρο της Κύπρου γενικότερα αφού ήταν μια προσωπικότητα σεβαστή από όλους».