Ανακοίνωση από το τμήμα καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα.
Αναλυτικά:
«Τα λόγια είναι φτωχά μετά από μια τέτοια αγωνιστική εμφάνιση. Η ομάδα έχασε σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν πολλά να σχολιαστούν αλλά μένουμε στην μεγαλύτερη αγωνιστική επιστροφή ομάδας που συντελέστηκε ποτέ.
Μια ομάδα που ήταν στα τάρταρα εδώ και ένα μήνα βλέποντας ένα δικό της άνθρωπο «να χαροπαλεύει, με συνεπακόλουθο τη φυγή του Μπράντον Αβερετ, μια ομάδα που την απαρνήθηκε η τύχη χάνοντας ουσιαστικά δύο πολύτιμους παίχτες και αυτή με πείσμα να δείχνει χαρακτήρα και παλληκαριά στο γήπεδο του συμπολίτη Απόλλωνα, παλεύοντας με πάθος και με πίστη.
Η εμφάνιση των παιχτών μας ήταν επική παρά την ήττα. Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον προπονητή, στο τεχνικό επιτελείο και στην ομάδα για αυτό που είδαμε σήμερα.
Η βαθμολογική θέση μας αδικεί αλλά ξέρουμε πως με αυτή την ομάδα, με αυτόν τον προπονητή και επιτελείο θα την πάρουμε εκεί που της αξίζει.
Είναι καιρός να επιστρέψει ο ΑΕΛίστας στο γήπεδο και να δείξει σε όλους τι σημαίνει ΑΕΛ. Σας περιμένουμε στον εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση.
Όλοι εκεί! Πανστρατιά! #aelbc»