Στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet φιλοξενήθηκε ο Κύπριος προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος μίλησε και για την ΑΕΛ ερωτηθείς αν θα ήθελε να δουλέψει ξανά στην ομάδα.
«Πριν μερικές μέρες πήγα στη Λεμεσό σε φίλους και μου έδειξαν το γήπεδο. Θα είναι ένα στολίδι για τη Λεμεσό και το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό για την ΑΕΛ να βρει τα πόδια της, να βρει τα πατήματα της να για να μπορέσει μέσω Κυπέλλου να παίξει Ευρώπη. Είναι σημαντικό για την ομάδα να παίξει στην Ευρώπη στο νέο γήπεδο. Θα είναι ότι καλύτερο για τους παίκτες για τον κόσμο και τον πρόεδρο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η ΑΕΛ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αυτό που έγινε, γίνεται μια φορά κάθε πολλά χρόνια. Υπάρχουν στιγμές που κάθομαι και βλέπω ξανά τα βίντεο της σεζόν 2011-2012 και μου έρχεται να κλάψω. Άκουσα κόσμο να λέει «το έζησα αυτό και τώρα να έρθει ο Θεός με πάρει». Ήταν ανεπανάληπτές οι στιγμές. Εύχομαι στην ΑΕΛ να πάρει ξανά το πρωτάθλημα, αξίζει σε αυτό τον κόσμο που έχει την ομάδα πάνω από την οικογένεια του. Αν έρθει μια πρόταση και ένα πρότζεκτ που με γεμίζει είμαι ανοικτός είτε είναι από ομάδα της Κύπρου, είτε από το εξωτερικό».