Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη για την 14η αγωνιστική με το τελικό αποτέλεσμα να μην αρέσει σε καμία από τις δύο ομάδες που έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην πρώτη πεντάδα της Super League.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο όταν σκόραρε με τον Πασαλίδη και τον Άρη να μένει όρθιος στο 89′ με την ισοφάριση του Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές στην αναμέτρηση και αυτοί που χαμογέλασαν λίγο περισσότερο ήταν οι φιλοξενούμενοι καθώς βρήκαν δίχτυα λίγο πριν το φινάλε και ενώ ο ΟΦΗ ήταν αγκαλιά με τη νίκη.
ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκη, Βούρο, Πασαλίδη (64′ Γιαννούλης), Μπαλογιάννη, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγκος, Τοράλ (71′ Καμάου), Λάμπρου (83′ Στάικος), Καστάνιος (71΄ Φαν Ντάινεν).
Άρης: Koυέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (46′ Λούμορ), Σάσα, Τζέγκο (80′ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία (39′ Ιτούρμπε), Μπρούνο Γκάμα, Εντιαγέ (22′ Μαντσίνι), Καμαρά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ