Τους πιθανούς αντιπάλους της στο Nations League 2022-2023 έμαθε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, μέσα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. 
Αν η Κύπρος παραμένει στην τρίτη Κατηγορία της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο με αντιπάλους το Κόσοβο, την Ελλάδα και τη Βόρειο Ιρλανδία.
Αν η Κύπρος υποβιβαστεί στην τέταρτη Κατηγορία της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο, το μοναδικό της διοργάνωσης με τρεις ομάδες,  με αντιπάλους το Σαν Μαρίνο και τη Μάλτα.
Η Εθνική μας ομάδα θα διεκδικήσει την παραμονή της στη Γ’ Κατηγορία μέσα από διπλούς νοκ άουτ αγώνες με την Εσθονία τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Εσθονία στις 24 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στην Κύπρο στις 29 Μαρτίου. Η νικήτρια ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ Κατηγορία και η χαμένη ομάδα στη Δ’ Κατηγορία. 
Οι αγώνες των ομίλων του Nations League 2022-2023 θα γίνουν τον Ιούνιο (4 αγωνιστικές) και το Σεπτέμβριο (2 αγωνιστικές) του 2022. Το πρόγραμμα των αγώνων (ημερομηνίες και ώρες έναρξης) θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.