Εκτός έδρας αποστολή για την Ανόρθωση στο Δασάκι το απόγευμα του Σαββάτου. Ο αγώνας κόντρα στον Εθνικό είναι πολύ σημαντικός αφού η «Κυρία» καλείται να πάρει τους βαθμούς της νίκης για να κάνει άλμα στη βαθμολογία.
Το έργο της θα είναι δύσκολο και όλοι στην ομάδα ασφαλώς θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το τι έγινε πριν σχεδόν δύο χρόνια. ήταν 23 Φεβρουαρίου 2020, όταν η Ανόρθωση ταπεινώθηκε με τη βαριά ήττα με 5-0 στην προτελευταία στροφή της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.
Ήταν ένα γερό μάθημα για όλους. Τα τελευταία χρόνια έχουν σμικρυνθεί οι αποστάσεις και η Ανόρθωση έχει πέσει αρκετές φορές θύμα έκπληξης. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι και η ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ΠΑΕΕΚ.
Για την ιστορία να θυμίσουμε την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Εθνικό στην ήττα με 5-0: Λόρια, Σίλντενφελντ, Σελίν, Βργκοτς, Καλτσάς (78’  Μανθάτης), Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Ανανίτζε (46’  Κατσαράβα), Ράγιος, Οκριασβίλι, Ντούρις (61’  Χριστοφή).
Μόλις τρεις (Λόρια, Καλτσάς, Αρτυματάς) που ήταν στην ενδεκάδα συνεχίζουν στην ομάδα και άλλοι δύο (Χριστοφή, Κατσαράβα) που πέρασαν αλλαγή.